Jeg så en film om alien bortførelse. Den amerikanske regering havde en aftale med nogle aliens, der giver dem lov til at bortføre et vidst antal mennesker hvert år. Til gengæld får amerikanerne avanceret teknologi i form af micro chips etc. De folk, der bliver bortført, får deres hukommelse slettet, men der var en kvinde, der kunne huske, og dramaet i filmen drejer sig rundt om hendes traumatiske kamp for at få sin søn tilbage osv.

Pointen med dette, grunden til at jeg fortæller jer dette, er for at foreslå, at den slags film er led i den moderne propaganda kampagne. Når så ting sker i det virkelige liv, og folk stiller sig frem og fortæller om det, så kan autoriteterne bare feje det under gulvtæppet og fortælle folk, “du ser alt for mange film.” Ganske snedigt.

Bemærk at i nyhederne får vi altid små godbidder tilbudt, og så bliver der aldrig talt om dem igen. Den bedste måde at skjule noget fra den brede befolkning på, lader til at være, at man afslører konspirationer og planer, der er så groteske og usandsynlige, at almindelige mennesker simpelthen ikke kan tro på det.

Fx. ved de fleste på nuværende tidspunkt at månelandingerne var ren svindel. Der er indiskutable beviser på internet. Der er ligeledes ufravigelige beviser på, at 9-11 ikke havde noget at gøre med muslimske terrorister, men at hele katastrofen blev iscenesat af Bush-regeringen. De dræbte 3000 af deres egen befolkning, så de havde en undskyldning til at gå i krig for at sikre sig olie og andre naturlige ressurser, der er så vigtige for den moderne livsstil. De vejrer frihedsflaget, men i virkeligheden var deres motiver blot ganske almindeligt begær og grådighed.

Men det er der ingen, der får lov at fortælle om i det moderne samfund. I bedste fald bliver man hånet og latterliggjort som en konspirationsteoretiker, eller værre endnu, de laver et stort circus ud af en. Ligesom Michael Moore, ham har de gjort til en eller anden hyggelig, nørdet, harmløs, lidt halvskør fætter, der er god underholdning i.

Hvad med alle de forbrydelser og konspirationer han har afsløret, er der nogensinde nogen, der har gjort noget ved det? Har de nyhedsudsendelser, hvor det blev diskuteret endeløst, ligesom de gør med sport og politik? Næ, sådan noget hører man aldrig om i nyhederne. Eller hvis man hører om det, bliver det nævnt en eneste gang og aldrig mere fulgt op på igen.

Der er selvfølgelig ingen løsning på dette. Verden kører bare derudaf ifølge den materielle naturs tre kvaliteter, nøjagtigt som forudsagt i Vedaerne. Det eneste man kan gøre for at befri sig selv for dette kviksand af materiel eksistens, er ved at chante Krishnas navn og tjene Ham med kærlighed. I det mindste burde man ikke være en naiv borger, der blot lader sig lede afsted af den offentlige mening. Hvorfor være et offer for de ugudelige kræfter, der styrer verden i øjeblikket?

Hvis vi ikke tænker over tingene, men bare følger strømmen, kunne vi let få den ide, at livet egentligt er ganske godt og hyggeligt bare så længe vi har vore kaffe og kage og TV og sex med lillemor en gang om ugen.

Krishna siger:

Jeg er den eneste nyder og hersker over alle ofringer. De, der derfor ikke anerkender Min sande ophøjede natur, falder ned. (Bg. 9.24)